Over ons

Ons groeiende team bestaan momenteel uit 5 medewerkers, wij zijn gespecialiseerd in draadloze huisautomatisering en integratie, wij gaan hierin een stapje verder dan een reguliere groothandel.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een strategisch gepositioneerde productreeks opgebouwd met producten van verschillende fabrikanten waar wij volledig achter staan, door onszelf getest zijn en waarmee de klant een modulaire totaaloplossing kan worden geboden.

Wij onderhouden rechtreekse contacten met de fabrikanten van de producten die wij vertegenwoordigen en houden ons naast het leveren van producten full time bezig met o.a. marktontwikkeling, media & PR, voorlichting & training, research naar nieuwe producten en nieuwe toepassingsmogelijkheden, compatibiliteits testen, technische ondersteuning en productsupport voor onze klanten.

Tevens denken wij mee bij het uiteenzetten van unieke business proposities en kunnen door onze ervaring en expertise adviseren in creatieve zakelijke oplossingen. We maken indien gewenst graag een persoonlijke afspraak voor een adviesgesprek.